Rodenstock DNEye®

Om écht het optimale uit uw zicht te halen is het belangrijk dat uw brillenglazen in ieder detail aansluiten op de behoeftes van uw ogen. Om dit te bewerkstelligen is het allereerst belangrijk om uw ogen zo exact mogelijk op te meten. Dankzij onze nieuwste geavanceerde oogmeting meettechniek, Rodenstock DNEye, kunt u dit met een gerust hart overlaten aan onze optiecens

Oogmeting 3.0

De technologie voor het meten van oogsterkte heeft in de loop der jaren grote sprongen gemaakt. Waar de opticien vroeger slechts kon vaststellen of u een min- of een plus-afwijking had. Toentertijd een enorme vooruitgang, maar dankzij Rodenstock DNEye is de volgende stap nu bereikt. De DNEye® scanner is een revolutionair meetapparaat waarmee we uw ogen minimaal 25 keer nauwkeuriger kunnen opmeten!

Wij maken gebruik van Rodenstock DNEye®

Waar een regulier meetapparaat uw ogen op één manier opmeet gaat de DNEye® scanner flink wat stappen verder. Door middel van een onschadelijke lichtstraal is de scanner namelijk in staat maar liefst 1500 extreem nauwkeurige metingen te verrichten. Zo wordt geen enkele afwijking over het hoofd gezien en maken we uw glazen optimaal op maat. Hierdoor zult u geen detail meer missen.

Wilt u brillenglazen die écht op maat zijn gemaakt voor uw ogen? Maak dan een afspraak met één van onze opticiens. Wij meten we uw ogen graag op met de unieke, geavanceerde technologie van de Rodenstock DNEye® scanner! Oogmeting? Maak een afspraak!

Vermoeide ogen zijn verleden tijd

Met de zeer precieze 3D-oogmeting van de DNEye® scanner van Rodenstock kunnen we uw ogen nauwkeuriger meten dan ooit. De gemeten biometrische waarden worden in uw brillenglazen geïntegreerd. Zo krijgt u de meest individuele en perfecte Rodenstock-brillenglazen en dus het scherpste zicht ooit.