Zinderende Zonnebrillen

Een goede zonnebril is onmisbaar. En niet alleen op het strand! Ook in het verkeer, tijdens sportwedstrijden of op wintersport hebben uw ogen bescherming nodig tegen schadelijke UV-straling of schittering. Schipper optiek biedt u de keuze uit een uitgebreid assortiment zonnebrillen. Variërend van puur functioneel tot verrassend modern. U heeft de keus uit een groot aantal topmerken!

Onze merken

Bij Schipper Optiek hebben we een uitgebreid assortiment aan diverse topmerken:

Theo, Face a Face, Ray Ban, Zen Barcelona, Look, Titanflex, Flair, Porsche Design, Baldesarini, Rodestock, Prodesign, Gouverneur, Jos, Res/Rei , Henry Jullienne, Lafont, Saville Row, Calvin Klein, Marc'o'Polo, look en Silhouette.

Daarom Schipper optiek

Hoogste kwaliteit

Al onze brillen, Zonnebrillen en Contactlenzen zijn van de hoogste kwaliteit.

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse monturen, brillen en lenzen.

Persoonlijk advies

Bij ons staat u als klant centraal en geven wij u het beste advies wat u nodig heeft.

Persoonlijk aandacht

Schipper Optiek is een kleine winkel waar u persoonlijke aandacht krijgt bij het uitzoeken van het juiste montuur. Tijd voor persoonlijk advies
We nemen graag de tijd voor persoonlijk advies. Want dan kunnen we u het beste van dienst zijn met uw keuze bij een montuur, de glazen of de contactlenzen.

Dat smaken verschillen weet iedereen. In ons montuur-advies luisteren we daarom graag naar uw eigen voorkeuren. In ons advies geven we wel aandacht aan zaken als teint, de kleur van het haar en de ogen, de kleding en de uitstraling. Moet een bril bijdragen aan de uitstraling van gezag of juist vriendelijk overkomen? Soms zullen we u verrassen met een montuur waarvoor u in eerste instantie nooit zelf gekozen zou hebben.

De nieuwste monturen bij
Schipper Optiek

Het eerste wat men ziet als men u aankijkt is uw bril. Dan is het wel heel belangrijk dat deze perfect bij u en uw gezicht past. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we altijd de nieuwste collecties in verschillende stijlen op voorraad hebben, maar bieden we u ook graag advies op maat, om samen met u het perfecte montuur te kiezen.